Ga hier naar de Beginpagina   Voeg deze pagina toe aan uw favorieten   Print deze pagina   Stuur ons een bericht    

Brabo Verpakking

Brabo Verpakking & Bakken

Verpakkingen en bakjes

Klik voor een uitgebreid assortiment aan bakjes, zoals o.a. salade bakjes, ronde bakjes, snackbakjes en vierkanten bakken in onze verpakkingshop.


Verpakkingshop.nl

 

Assortiment bakken en bakjes

Brabo heeft een uitgebreid aanbod scherp geprijsde kunststof en plastic bakken. Van plastic bakjes voor de voedselindustrie (bijvoorbeeld salade bakje, fruit bakje of friet bakje). Maar ook een uitgebreid aanbod plastic en kunststof bakken voor andere doeleinden. Het complete assortiment bakken en plastic bakjes vindt u op Verpakkingshop.nl, onze webwinkel in verpakkingen. Daarnaast is Brabo Verpakking druk bezig met de realisatie van een nieuwe website: www.bakjes.nl. Daar zal het volledige assortiment bakken en bakjes binnenkort ook op te zien zijn. Kortom, voor bakjes en bakken voor professioneel gebruik zit je bij Brabo Verpakking goed!

Speciale bakken en bakjes

Naast een uitgebreid aanbod standaard bakken en bakjes, biedt Brabo Verpakking ook een groot aantal bakken en bakjes voor specialistisch gebruik. Van PP bakjes (magnetron bestendig), A-Pet bakjes (zeer helder), CPET bakjes (magnetron en oven bestendig), tot PS bakjes (diepvries bestendig) aan toe. In alle formaten en vormen. Bijvoorbeeld ronde bakjes, rechthoekige bakjes, vierkante bakjes en ook bakjes in gastronoom formaat. Zowel met als zonder deksel.

Maatwerk bakken en bakjes

Op het gebied van bakken en bakjes is dus nagenoeg alles mogelijk. Zelfs maatwerk. Desgewenst levert Brabo Verpakking een specifieke kunststof bak of een simpel plastic bakje exact in de door u gewenste en unieke afmeting. Eventueel voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo. Bel voor meer informatie over de complete collectie bakjes en bakken 076-5210985. Brabo Verpakking: leverancier van ondermeer plastic bakjes en kunststof bakken voor professioneel gebruik.

 


Wilt u informatie ontvangen over onze bakjes?

Bel naar 076 - 521 09 85 of stuur een bericht:

 • Naam*
  0
 • Telefoon*
  1
 • Email*
  2
 • Bericht*
  3
 • Spam preventietype de code over
  4
 • 5

Brabo Verpakkingen - Bedrukte verpakking dozen - Food verpakkingsmaterialen - Industrieel verpakkingsmateriaal - Draagtassen - Links - Sitemap - Route - Contact